Martisoare facute manual

Nu poate fi contestat faptul ca cele mai in voga martisoare sunt cele facute manual. Creatorii handmade sunt foarte inventivi si nascocesc tot felul de modelemai originale si mai speciale, pentru fiecare tip de personalitate si gust. Exista martisoare din hartie,din fimo, din pietre semipretioase, din sarma, crosetate, din tot felul de parti de obiecte casnice, piese reinventate si asamblate estetic, la care nu te-ai fi gandit niciodata ca pot sa aiba o astfel de utilitate.

Martisorul nu este o sarbatoare sobra, cu traditii stricte, este o zi vesela si ludica. Asa sunt si martisoarele.Obiecte care sa te bucure, sa te inveseleasca.

Martisoarele facute manual au atuu-ul de a fi create la comanda, personalizate. Iar un astfel de martisor este creat de mainile proprii ale unui artist, are suflet in el, devine viu prin ceea ce i-a transmis artizanul in timp ce-l faurea.

Cele mai frumoase martisoare facute manual sunt cele care imbina aliajele cu pietrele semipretioase,deoarece sunt niste bijuterii speciale, de valoare, dar si obiecte reprezentative pentru ziua de 1 Martie, de martisor. Ele imbina si arta de a lucra manual, adica originalitatea si unicitatea produsului,cu siguranta pe care o ofera o bijuterie de brand, care poate fi purtata in varii ocazii.

Nota 4.4/5 din 5 voturi